Valitse sivu

Tervetuloa!

Tässä blogissa yritetään selvittää, miten kirjailijat onnistuvat kirjoittamaan niin upeita kirjoja. Kirjoja pohtimalla tuon kirjoittamistyötä myös niiden ihmisten tietoon, joille se ei ole niin tuttua. Keskeisintä tässä blogissa on oppimismatka paremmaksi kirjoittajaksi. 

Tämä esittely sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli et saa toivomiasi vastauksia, voit laittaa minulle viestiä Instagramissa: @keltainenpuumaja.

Löydät minut myös Tiktokista samalla nimimerkillä.

 

Kuka tätä blogia kirjoittaa? 

Olen 32-vuotias Pohjois-Pohjanmaalla asuva Harry Potter -fani. Tästä elämäni ajasta yli kaksikymmentä vuotta olen halunnut kirjoittaa kirjoja. Yhtä kauan olen ollut pohdiskelija ja kirjoittanut päiväkirjaa. Olen kirjoittanut myös runoja ja novelleja sekä tykännyt aina piirtämisestä ja psykologiasta. 

Noin kahdenkymmenen vuoden ajan olen halunnut auttaa muita ja olla hyödyksi, mutta tuosta ajasta noin kymmenen vuotta unohdin auttaa itseäni, minkä seurauksena en ollut kenellekään hyödyksi. Kuusi vuotta tästä käytin opiskellen tärkeitä ammatteja, kunnes totesin, että on olemassa asioita, jotka ovat itselleni vieläkin tärkeämpiä. 

Edelliset kuusi vuotta olen viettänyt nykyisen puolisoni seurassa harrastaen muun muassa vaeltamista ja konsolipelejä. Näistä vuosista viisi olen kulkenut kohti sitä, mitä oikeasti itse haluan ja löytänyt näin oman tapani olla. Kolme vuotta olen asunut nykyisessä kodissani ja tosissani edistänyt unelmaani tulla kirjailijaksi eli kirjoittanut ensimmäistä kirjaani ja opiskellut kirjoittamista.

 

Mikä on Keltainen puumaja?

Keltaisesta puumajasta olen kirjoittanut erillisen postauksen, mutta lyhyesti Keltainen puumaja on mielikuvaharjoitus, joka on auttanut kulkemaan kohti omaa päämäärää. Keltainen puumaja -mielikuvana edustaa lyhyesti seuraavia asioita:

Jokainen meistä tarvitsee tilan, jossa unelmoida vapaasti ilman kriittisyyttä.

Kukaan meistä ei tarvitse lupaa kasvaa vahvaksi ja määrätietoiseksi.

Jokaisen täytyy voida tuntea olevansa turvassa.

 

Mistä tämän hetkinen käsikirjoitukseni kertoo?

 

<3 Tiia

Korpinkynsi

Horizon -fani

Parhaan kirjoituskynän metsästäjä

ja kuulemma lempeä ja lämmin ihminen.